понеделник, 19 април 2010 г.

Дневен хороскоп

ОВЕН (21 март – 20 април) Създайте си настроение в работата, за да ви върви по-добре. Така ще постигнете очакваните достижения. Ще заздравите връзките с хората около вас.Вниквате в проблемите и им съдействате, за да излязат от дупката, в която се намират. В началото на седмицата се стремите да грабите с пълни шепи.

ТЕЛЕЦ (21 април – 21 май) Паричният въпрос ви кара да сте изобретателни и още от понеделник да сте нахъсани за работа. Това ви е нужно, за да натрупате финансово състояние, чрез упоритост и постоянство. В това отношение вие сте много добри и за нула време ще натрупате богатство. Не прибързвайте в плановете си преди да сте ги премислили точно.

БЛИЗНАЦИ (22 май – 21 юни) Любопитството ви кара да се интересувате от всички сфери, което го правите с цел, за да развиете личностните си качества. Постиженията, които ще достигнете, ще имат невероятен успех. Работата ви върви, тъй като сте си починали през уикенда. Контактите ви с хората ви правят задълженията още по-леки като накрая на деня ще го завършите с усмивка.

РАК (22 юни – 22 юли) Днес бъдете особено внимателни за дългосрочните ви планове през седмицата. Вземайте решенията си, след като сте ги обмислили добре. Вслушвайте се във вътрешните си инстинкти и постъпете така, както чувствате, че трябва да бъде. Бъдете уверени, че няма да сгрешите.

ЛЪВ (23 юли – 20 август) През този ден бъдете умерени в думите си към другите. От това зависи успехите ви в професионалните и лични дела. Казаното по един или друг начин винаги има значение, ето защо премислете какво говорите. Не бъдете отегчени още от самото начало на седмицата, така не правите живота си по-лек.

ДЕВА (23 август – 22 септември) Структурирайте желанията си и ги следвайте едно, по едно, така ще сте сигурни, че не сте пропуснали нищо или пък да се чудите какво трябваше да свършите. Имате ли ясната картина нещата вървят гладко и в правилната посока. Мобилизирайте творческите си сили.

ВЕЗНИ (23 септември – 22 октомври) От понеделник ви е нужно да се заредите с положителна енергия, която да ви дава сили за напред. Това може да го постигнете като подобрите комуникацията си с хората около вас. Ако го сторите, с тонус и ведрина ще се радвате на ползотворна работа.

СКОРПИОН (23 октомври – 22 ноември) Ангажирани сте премного с делата си. Всичко ви се вижда толкова трудно и непостижимо, а може да е далеч по иначе, ако промените представата си за всичко. Приемете, че трудностите са ви изпратени, за да се справите с тях и да станете по-силни. Нещо като тренировката, колкото повече тренирате, ставате по-здрави и преодолявате все по-лесно пречките по пътя си.

СТРЕЛЕЦ (23 ноември – 21 декември) Работите в екип с колегите си. Това е добър старт за началото на седмицата. Всеки знае, че когато човек работи в екип задълженията не му се струват чак такова бреме. Междувременно още от началото на седмицата сте решени да прекратите въпроса с паричните проблеми.

КОЗИРОГ (22 декември – 20 януари) Целеустремени сте да придобиете повече знание, което да ви влезе в употреба и да разшири кръгозора ви. Ако сте като кон с капаци няма да виждате перспективите около вас, а ще се движите само в една посока. Започнатото от вас е правилният ход, тъй като с познанията, които ще придобиете ще може да вникнете в неща, за които до този момент не сте подозирали.

ВОДОЛЕЙ (21 януари – 19 февруари) Очаква ви интересен ден. За някои от зодиака може да се окаже съдбоносен – повишение в работата или намиране на такава. С каквото и да се захванете се справяте успешно, което допълнително ви мотивира да бъдете дейни и предприемчиви.

РИБИ (20 февруари – 20 март) Мислите за бъдещето напред. Поставяте си цели, които да следвате и се борите за тяхното осъществяване. Развивате способностите си, тъй като разбирате, че на тях се гради успеха ви. Радвате се на добри приятели, с които споделяте добро и лошо в края на работния ден. Те са ви нужни, защото ви дават правилните съвети.

Етикети: , , ,

0 коментара:

Публикуване на коментар

Абонамент за Коментари за публикацията [Atom]

<< Начална страница