понеделник, 5 април 2010 г.

Хороскоп за седмицата от 5 до 11 април за втората половина на зодиака

ВЕЗНИ (23 септември – 22 октомври) Имате трудности, но кой ли ги няма?! Вървите напред и грам не се притеснявате. Уверени сте в силите си, още повече с презаредените след празниците.Тази седмица ще бъде доста вълнуваща за вас, така че й се насладете. Както казахме ще бъде на моменти пикантна, но това ще ви засили глада да опитвате още от предлаганото.

СКОРПИОН (23 октомври – 22 ноември) През уикенда си починахте, но както винаги можеше и още. Сега отново сте заети, но работата ви не ви тормози, отдъхнали сте поне за необходимото. Емоции няма да ви липсват, а дори и да ги няма, вие ще си ги създадете. Не сте от хората, които обичат да скучаят. Продължавайте в същия дух през цялата седмица.

СТРЕЛЕЦ (23 ноември – 21 декември) Нова седмица, нов късмет, а наред с тях и нов период във вашия живот. Ще отворите на следващата страница със съвсем различни възгледи, цели и поведение. Много добре стартирате седмицата като се адаптирате към всяка една ситуация, независимо от случая. Чакате от тотото, но ако се огледате около себе си ще разберете, че ви вече сте го спечелили.

КОЗИРОГ (22 декември – 20 януари) Малко сте напрегнати тази седмица, но не е лошо да разпуснете още от сега, че да се справяте блестящо с професионалните си дела. Бързо ще влезете в ритъм и двигателят ви ще се задвижи на необходимите обороти, за да преодолеете всеки насрещен склон и да се спуснете по нанадолнището с бясна скорост, така, както ви харесва.

ВОДОЛЕЙ (21 януари – 19 февруари) В любовтатази седмица ще има какво да доизглаждате. Постарайте се в тази насока, а не отхвърляйте с лека ръка всяка една възможност да я докажете, че тя наистина съществува и е необходима. Изпълнени сте с надежди, които ще се оправдаят и проблемите, които са ви тормозили ще се решат.

РИБИ (20 февруари – 20 март) Успехът ви не е гаранция, защото фразата е:”Гаранция Франция”, а България отсъства в нея. Но това не бива да ви отчайва по някакъв начин, напротив, дори ще ви мотивира, за да се докажете, за да преплувате дължината на един дъх и все пак да го постигнете. Вие сте борбени и тази седмица ще има какво да научат от вас.

Етикети: , , , , , , , ,

0 коментара:

Публикуване на коментар

Абонамент за Коментари за публикацията [Atom]

<< Начална страница