понеделник, 5 април 2010 г.

Хороскоп за седмицата от 5 до 11 април за първата половина на зодиака

ОВЕН (21 март – 20 април) Празниците са си празници, но идват и работните дни, а този определено е един от тях, ето защо се стегнете и запретнете ръкави. Мобилизирайте силите си, ще са ви необходими, за да отхвърлите доста от задълженията ви, които ви очакват през седмицата.

ТЕЛЕЦ (21 април – 21 май) Вие сте под емоционално напрежение, но въпреки това растете в кариерата. Всички трудности, които ви се изправят насреща за нула време ги прескачате. Имате нови сили след почивката и сега може отново да заемете работното си място, защото там ви чакат нови успехи.

БЛИЗНАЦИ (22 май – 21 юни) Тази седмица трябва да се вземете в ръце. Най-добрият начин е като се захванете за работа. Може и да не ви се иска, но задълженията са си задължения и няма кой друг да ви ги изпълни. Като се настроите на нужната вълна още от началото на седмицата всичко ще ви спори и ще се радвате на победи в започнатото.

РАК (22 юни – 22 юли) Малко ви се струват досадни професионалните ангажименти, но не се притеснявайте, много скоро ще изникне нещо наистина интригуващо, което да ви запали отново към работата. Освен това положеният труд ще го забележат околните и впоследствие ще окаже влияние и на вашето благосъстояние.

ЛЪВ (23 юли – 20 август) Вие сте отново в стихията си. Разпореждате се с делата си, както намерите за добре и го вършите наистина с чувство, а точно това ви и трябва, за да ви забележат и да се утвърдите. Тази седмица не го давайте толкова припряно и с по-забавено темпо ще постигне същите резултати, с тази разлика, че ще бъдете със значително по-голям тонус.

ДЕВА (23 август – 22 септември) Хапнахте от яйцата, но нямахте време да ги преглътнете, защото отново сте на работа. Нищо! Това не ви притеснява ни най-малко, свикнали сте с ежедневните си ангажименти и същевременно знаете как да се развличате. Тази седмица ви очаква приятна изненада, но се правете, че не я очаквате, така наистина ще я оцените подобаващо!

Етикети: , , , , , , , ,

0 коментара:

Публикуване на коментар

Абонамент за Коментари за публикацията [Atom]

<< Начална страница