петък, 2 април 2010 г.

И мъжете във фолка си правят реклама с голи снимки

През последните 1-2 години се зароди модата известните и не толкова известните да представят себе си предимно по няколко начина като се започне със голите снимки и се премине през еротиката, за се стигне и до появата на порно клиповете в интернет пространството. Забелязваме го всеки ден и дори вече не е така скандално, човек да надникне под облеклото или в най-интимните моменти на дадена личност, само че въпреки това всеки го “човърка” любопитството, ако не друго, то поне „да хвърли по едно око” върху материала.

Така освен жените, които са най-атрактивните в тази част и мъжете правят опити да се продават, показвайки телата си.

Голите снимки са един добър старт в кариерата, аот него се възползвал и ученикът наГалена. Пишем “ученикът”, защото Виктор е шофьор на певицата от близкото й минало и именно от нея е прихванал тънкостите в занаята. Неговата учителка стана доста търсена на пазара най-вече след появата на порноклипа с нея, от който Виктор взе максималните поуки и днес за пореден път, начеващият певец във фолка, излиза гол-голеничък, както го е майка родила, но с някой изменения в тялото.

Обществото “си умира” за подобен род “информация”, от типа наклюкарското, за да има теми за обсъждане, но това е единствено и само нещо наистина тревожно.

Защо ли?

Защото тези, които са били и искат все още да са популярни, както и тези, които тепърва прохождат в тази насока, използват тези слабости на мнозинството в страната и тогава лесно може да забравим за таланта. Той все повече отсъства от нашата “сцена” и теглото му на везната, поставено наедно със секскомпроматите, е далеч по-леко, въздушно дори. За да станеш известен, особено в България, най-лесният и неотрупан с препятствия път е този на поелите го голи, вървейки и чифтосвайки с някого или участващи в оргии, но не и на тези, които са решили да се борят с предизвикателствата, изпъквайки с индивидуалните си качества.

Страшна и до “болезненост” действителност!

Докога?!

Говорим за балкански манталитет, но той размива границите си, отнасяйки го вече към лентата на порнографията, в която едно и също нещо се котира, точно като в холивудски филм – знаем началото, действието и развръзката, но продължаваме да си го гледаме.

Етикети: , , , , ,

0 коментара:

Публикуване на коментар

Абонамент за Коментари за публикацията [Atom]

<< Начална страница